O NAMA

OPG Markuš malo je obiteljsko gospodarstvo koje postoji već 17 godina, a bavi se voćarstvom, turizmom i ugostiteljstvom

Apartman u svojoj bogatoj ponudi nudi noćenje za sve posjetitelje i ljubitelje prirode, opremu za roštilj/kotlovinu/peku, catering, besplatan Wi-Fi, parking i dječje igralište kao i najam bicikla, te organizirani posjet vinariji uz kušanje vina. Kod nas možete kušati domaće i autohtone proizvode te sami ubrati plodove prirode.


U ponudi je i najam prostora za priređivanje zabava, rođendana, obljetnica i proslava.


Mlađi gosti mogu se zabaviti na dječjem igralištu, a uz teren za odbojku, nogomet i badminton dostupni su pikado i trampolin. Zabaviti se možete i uz društvene igre: Monopoly, šah, karte, Čovječe ne ljuti se, Playstation i set za karaoke. Ljubitelje čitanja očekuje veliki izbor knjiga i časopisa.


Apartman se sastoji od 2 spavaće sobe, opremljene kuhinje, blagovaonice, dnevnog boravka te kupaonice s tušem.

Naše gospodarstvo nalazi se u srcu Podravine uz koju teče naše najveće prirodno blago rijeka Drava te u zagrljaju šume Bilogore i Kalnika. Posebna vrijednost Podravine su Đurđevački pijesci te utvrda Stari grad sa zoološkim parkom Hrvatska Sahara.


Možemo Vam organizirati posjete vinarijama, utvrdi Stari grad u kojoj se nalazi odličan restoran s autohtonim jelima i pivnica, muzeju u kojem se mogu razgledati djela poznatih likovnih umjetnika, obilazak poznatom rezervatu Đurđevački pijesci, Hrvatskoj Sahari gdje možete vidjeti deve, ljame i magarce, kao i autohtone životinje te Sportsko-rekreativnom centru.

U okolici je moguće uživati u različitim aktivnostima: planinarenju, plivanju, ribolovu, vožnji biciklom, tenisu, nordijskom hodanju, obilasku vinograda i lokalnih vinarija.


Grad Đurđevac tijekom cijele godine organizira različita događanja i aktivnosti poput Picokijade, Đurđeva, Moto susret, Mali fašenk, Kukuriček, Kestenijadu, Medvene dane, Božić v Đurđevcu kao i niz drugih manifestacija i koncerata.


Posjetite nas i uživajte u našem malom carstvu u koje je uloženo puno ljubavi, odricanja, volje i truda.


Veselimo se Vašem dolasku!                                                    OPG Markuš

0 Kilometra
Do centra grada Đurđevca
0 - M2
Aktivnosti na otvorenom
0
Ocjena sa pet zvjezdica
0
Međunarudni gosti
Follow Us
Translate »